Oğlum ne zamandır istiyordu ve bugün pişirdiğimi görünce,
"of anne sen harikasın " diye tepki vermesi çok hoşmua gitti
de acaba harika olmak için isteklerini yapmak zorunda mı olmamız lazım diyede düşündürttü yani bana
neyse gelelim tarifimize
malzemeler;
1 kg. kuşbaşı et,
2 orta boy soğan,
5-6 adet yeşil sivri biber
4 adet domates,
1 kaşık tereyağ,biraz zeytinyağı(isteğe göre)
tuz,
karabiber
saca tereyağını koydum,eriyen ve iyice kızan yağın içine etleri attım,kısık ateşte suyunu çekene
kadar ara sıra karıştırarak kavurdum,suyunu çekince doğradığım soğanları ve biberleride attım birazda onlarla kavurdum, doğradığım domatesleride ekleyip domateslerin suyuyla biraz daha kavurdum,
birazda zeytinyağı ekledim ve tuzunu atıp 5 dakika kadar daha kavurdum,son olarakta bir tutam karabiber ekledim ve
bu işlemden sonrada sac kavurmamız yenmeye hazır hale geldi,
Afiyet olsun ...
www.nostaljim.org
eee bizim sitemiz işte :))
8 yorum:
Nefis süper görünüyor.
Ellerinize sağlık.
Çok beğendim.
Sevgilerimi yolluyorum.
gunaydın mutlu sabahlar
anommmmmmmmmmmmmmm canım ıstedı gııııı ellerıne saglık bacım :)
teşekkürler taze nane :)
sizede günaydın belguzaranne :)
edammmmm canım benimmm,istediyse yaparım gülüm sanada :)
nefis görünüyor ellerine sağlık canım sevgiler
teşekkür ederim :)
aramızda kalsın ama tadıda nefisti :)
sevgiler :)
Nefis görünüyor canim ellerine saglik, sevgiler...
teşekkür ederim,sağolun,
sevgilerimi sunuyorum :)
Yorum Gönder